A blogról

DC: Sentry#3464
Twitter
MAL (Nem teljes, az életben nem lesz teljesen friss.)
PSN

"A mélyen tisztelt Magyar Geek Szubkultúra vígan bacchanáliázik, két pofára zabálva az aranytányérban felkínált kutyaszart az asztalról, miközben nekem csak annyi jutott, hogy tort üljek az egykoron kreativitástól duzzadó hobbijaim legfontosabb összetevőjének kihűlt, élettelen teste fölött.

Tudod mit? Nem tetszik nekem ez a helyzet.

Még szerencse, hogy tanultam elsősegélyt, szóval rögtön rápattanok a tetemre és addig fogom nyomkorászni a mellkasát, amíg szárba nem szökken az élet csírája, és új erőre kapva pattan le a ravatalról az, amit úgy hívunk: Igényesség."

Korábban eképp fogalmaztam meg céljaim, és azóta sem változott a helyzet, csupán a helyszín. Itt kérem most masszív világmegváltás fog történni, csak kicsiben, nagyon kicsiben, de annál elhivatottabban nekilátva.

Jómagam már sok-sok éve Sentry néven láttam meg a netvilágot, azóta is pikírt megjegyzések sorával tarkítva a szürke egyetértés érdektelenségét. Ez a blog az én agyszüleményem, ami nemcsak mint egotrip, de mint önképzés is működni szeretne, ergo több általam alig, vagy egyáltalán nem ismert témába vágom bele a bicskám töréspontig, aztán lesz, ami lesz. Vagy nem lesz, ha lusta leszek írni.